Söin tuossa vähän aikaa sitten makaronia ja suikalelihaa, enkä oikein jaksa mitään kirjoittaa. Väsymys tuntuu pikku hiljaa koko miehessä. Tänään on tullut käytyä kaupungilla pariin kertaan ja lisäksi vielä naapurikaupunginosassa pankkiasioilla. En ole toki lainaa ottamassa, enkä sijoitusneuvoja kyselemässä.

Yöksi pitäisi lähteä kadulle partioimaan nuorten sekaan tai ainakin kotikaupungin nuorisoa kohtaamaan Oulun Walkersin vapaaehtoistyön toimesta. Viikko on mennyt aika joutuisasti. Alkuviikosta olin sairas, sitten oli työharjoittelupaikan saanti kevääksi ja yksi kokous. Huomenna menen joko sulkapalloilemaan tai uimaan tai en kumpaankaan. Saa nyt nähdä, asiassa on vähän vielä selviteltäviä kuvioita.

Sunnuntaina pitäisi lähteä Kajaaniin. Kaupunkiin, jonka ylisanat eivät ole minulla tässä blogissani vielä loppuneet. Kajaani on edelleen sellainen kiva pikkukaupunki, ikään kuin porttina meille oululaisille Itä-Suomeen. Sunnuntaiksi sinne on luvassa pikku pakkasta, joten siellä viihtyy hyvin. Laitan teille pari kuvaa tähän alle Kajaanista, toisen viime kesältä ja toisen tältä talvelta. 

Kuvat olen ottanut Kajaanin linnan raunioista Teppanasta päin kaupunkia kohti tullessa.

423896.jpg
8.7.2006

423897.jpg
20.1.2007