Vaalityö on tehty siltä osin, kun se omalta kohdaltani on mahdollista. Haluankin kampanjapäällikkönä tässä osoittaa kiitokseni kaikille niille ihmisille joiden kanssa olen saanut tehdä työtä Kaarina Kailon hyväksi. Mielestäni teimme kaiken kaikkiaan hyvän kampanjan. Uskon myös itse tehneeni kuitenkin aika lailla parhaani, mitä noin läheltä katsottuna on mahdollista ja mitä aikatauluni on antanut mahdollisuuksia. Joitakin asioitahan aina voi miettiä, olisiko niitä voinut tehdä jotenkin toisin. Näin teimme kuitenkin nyt ja Kaarinahan on kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleissa ehdolla. Äänimäärä ei ole enää ainakaan näissä käsissäni, että voisin niihin vaikuttaa lisäävästi, koska itse istun huomenna vaalilautakunnassa. Kaarinan uutta kirjaakin voidaan mainostaa jatkossa ihmisille, jotka ovat vaikuttamassa meidän päätöksiin

Oli huomenna tulos millainen hyvänsä, jokainen meistä voi jatkossakin ylläpitää keskusteluissa niitä arvoja, joita kampanjan aikana toimme esille. Voimme kirjoittaa niistä yleisöosastoille eri lehtiin, olla yhteydessä valittuihin kansanedustajiin ja paikallisissa luottamustoimissa toimiviin ihmisiin. Muun muassa hyvinvointivaltion puolustaminen ja heikoimmista ihmisistä välittäminen ansaitsevat sen. Hyvät palvelut ovat kuitenkin sellainen asia, joka koskettaa monia ja nykyisten tuloerojen ollessa Suomen todellisuutta, jokainen tietää ihmisiä, keillä ei mene välttämättä aina hyvin. Lisäksi voidaan lähteä mukaan myös mielenilmauksiin tarvittaessa. Jatkossa pidetään varmasti yhteyttä eri yhteyksissä ja miettiä muita keinoja, miten koitetaan ajaa asioita eteenpäin.

Muistakaa kuitenkin äänestää ja alla annankin jokaiseen vaalipiiriin viime hetken vihjeen, kuinka maailma voisi pelastua. Hyviä vaihtoehtoja on toki muitakin ja niitä löytyy joka vaalipiiristä Vasemmistoliiton listoilta. Lisätietoa löydät puolueen nettisivuilta.

Lapin vaalipiiri: 26 Jan-Mikael Hakomäki
Oulun vaalipiiri: 65 Kaarina Kailo
Vaasan vaalipiiri: 122 Harri Moisio
Keski-Suomen vaalipiiri: 28 Sirpa Martins
Pohjois-Savon vaalipiiri: 62 Tuulia Hämäläinen
Pohjois-Karjalan vaalipiiri: 10 Riitta Räihä
Kymen vaalipiiri: 113 Pentti Tiusanen
Etelä-Savon vaalipiiri: 9 Ilkka Tillanen
Hämeen vaalipiiri: 8 Joonas Korhonen
Pirkanmaan vaalipiiri: 92 Anna Kontula
Satakunnan vaalipiiri: 62 Petra Erkkilä
Varsinais-Suomen vaalipiiri: 9 Annika Lapintie
Uudenmaan vaalipiiri: 113 Tuukka Kallas
Helsingin vaalipiiri: 246 Jaakko Vasankari