Heräsin tänään jo klo 6:05, ja ihmeen helppoa se tällä kertaa oli. Itse otsikkoon kuitenkin on parempi mennä suoraan, että ette ihmettele pitkään, mistä tuo otsikko tulee. Totta se on, että töitä tuli tänään tehtyä, vaikka ette sitä uskoisi. Kouluuni liittyvä työssäoppimisjakso näet alkoi ja pääsin heti tekemään töitä oikein urakalla. Työyhteisö otti minut mukavasti vastaan ja uskon, että minulla tulee olemaan sekä opettava mutta myös rempseä kuuden viikon jakso edessä päin.

Töiden jälkeen lähdin uimahalliin uimaan, jossa näin ystäväni myös. Ehdimme muutaman sanan vaihtaa ja hän kutsui jälleen minua kylään. En ole ehtinyt käymään hänen luona, joten se 'jälleen' tuntuu siltä, että ensi viikolla täytyisi päästä käymään. Hän näet asuu todella lähellä.

Iltapäivällä veljeni kävi kylässä, jota en ollutkaan nähnyt vähään aikaan. Oli oikein kivaa rupatella ja vaihdella koulukuulumisia, koska molemmat ollaan opiskelijoita. Eri alalla kuitenkin. Myöhemmin iltapäivällä tuli toinen ystäväni kylään, joka on vieläkin meillä kylässä. Hänen kanssa pelasimme tietokoneella aikamme ensin NHL2005 -peliä, joka ei oikein sujunut.

Sen jälkeen aloimme katsomaan Idolsia. Yksi varma jatkoon menijä kisassa meidän mielestämme on, mutta muuten olemmekin erilaisilla linjoilla asiassa kaiketi. Itse en ole tätä suosittua ohjelmaa paljoakaan ehtinyt katsomaan. Ensimmäistä kertaa ilmeisesti katsoin kokonaan Idols-jakson ja kaiketi tulen myös katsomaan tuloslähetyksenkin alusta loppuun.