Herätys oli ihmeen vaikeaa, vaikka aina sanon olevani aamun torkku ja tänään sentään sain nukkua hieman pitempään. Huomenaamuna sitä vastoin on varttia vaille seitsemän oltava jälleen työssäoppimispaikalla totutuissa kuvioissa jo totutussa aamurutiinissa. Työpäivä tänään meni varsin hyvin, ja touhua riitti mukavasti koko päivälle.

Töiden jälkeen lähdin kaupungille ja kävin ajamassa kantaparturilla partani pois. Sain sen 'kauneudenhoidon' kohtuulliseen hintaan, koska katsottiin sen olevan jatkoa viime viikon työlle eikä siitä siten peritty tällä kertaa normaalitaksaa. Taidanpa laittaa lähipäivinä tänne niin sanotut kuvat ennen ja nyt. Työ on kuitenkin asiakaspalvelua ja siinä on jotain kirjoittamattomia sääntöjä, joten 'Siperia opettaa' -keltanokkaa toimimaan nykyisen kaltaisessa asiakaspalveluympäristössä.

Illan päätteeksi odotti vielä Oulun Walkers ry:n kevätkokous ja hallituksen kokous, joten päivällä pituutta oli kotoa lähdettyä noin puoli vuorokautta. Kevätkokoukessa olikin loppujen lopuksi varsin mukava määrä ihmisiä paikalla. Sellaisiakin jäseniä, joita en varsinaisesti odottanut paikalle saapuvaksi. Lauloimmekin kokouksessa, emme siksi että kokouksessa olisi tapana vaan siksi, että yksi jäsenemme eli avopuolisoni täytti tänään vuosia.