Aamulla herättyäni oli hetki aikaa lukea päivän lehteä, syödä aamiaista ja lähteä pyöräilemään työpaikkaa kohti. Töissä menikin ihan mukavasti.

541042.jpg
Kasvispihvejä ja kananmunia

Kotona on mennyt aika laiskotellen ja puhelimeen vastaillen. Puheluja on tullut Sotkamosta ja parista lähellä olevasta kaupunginosasta. Töiden jälkeen söin pari kananmunaa sekä pari kasvispihviä. Juomana maistui päärynämehu.

541043.jpg
Päivän karkit ovat erivärisiä

Muuten ilta on mennyt karkkeja syöden ja katsoessa Suomen ja Kanadan jääkiekko-ottelua, Salattuja elämiä ja Simpsoneita. Nyt olisi luvassa Manchester Unitedin ja AC Milanin mestareiden liigan ottelu. Se taitaa kuitenkin jäädä tältä illalta väliin. Nuorempana tykkäsinkin paljon AC Milanin punamustaraitaisten pelistä, kun siellä pelasi sellaisia nuoruuden idoleita kuin Ruud Gullit, Frank Rijkaard ja Marco Van Basten. Kaikkia näitä kolmea yhdistää Euroopan mestaruus Hollanin oranssipaidoissa kesältä 1988. Suurin suosikki Marco Van Bastenin ohella siinä porukassa oli itselleni kuitenkin Ronald Koeman. Sain myöhemmin kyseisen joukkueen kuvan postikortissa, kun lähetin fanipostia Hollanin jalkapalloliittoon kolmentoista vuoden iässä.

Tämän illan ottelu on sikäli mielenkiintoinen, että molemmissa joukkueissa pelaa minun suosikkimaalivahteja eli Edvin Van Der Sar kotijoukkueessa sekä Dida italialaisjoukkueessa. Muuten milanolaisjoukkueessa pelaa vielä lisäksi yksi omissa aatoksissa mainitsemisen arvoinen pelaaja eli brasilialainen Kaká.

Mihin sitten päivän tekstini otsikko liittyy? Kuka muistaa, missä tv-ohjelmassa kyseinen kappale oli tunnussävelmänä?