Aamulla herättyämme katsoin teksti-tv:ltä NHL-tuloksia. Samaan aikaan avopuolisoni innostui televisiossa olevasta jumpasta ja alkoi heti voimistelemaan. Eipä olisi minusta moiseen heti heräämisen jälkeen, varsinkaan vapaapäivänä. Tämän jälkeen menimme vielä pyykkituvalle pesemään pyykkiä. Eikä siinäkään vielä energiavaje iskenyt vaan piti ehtiä kävelemällä vielä lähelle kauppaan.

Sen jälkeen kotiin tultuamme veimme kahdelle naapurille eilen jäänyttä täytekakkua pikkuisen. Energiavajetta ei näkynyt sunnuntaiaamupäivää viettävässä pariskunnassamme vieläkään, haimme osan pyykeistä näet kotiin kuivumaan ja osan jätimme narulle.

Tämän jälkeen kuuntelimme työväenlauluja, joista Punaorvon vala on itselleni eniten mieleen. Työväenlaulujen jälkeen katsoimme hetken Suomi-Tanska -jääkiekko-ottelua, jonka jälkeen lähdimme syömään maukasta ruokaa kivassa seurassa kaupungille. Ruuaksi söin itse sellaisia vedestä pintaan nostettuja elämänsä päättäneitä eliöitä. Ottelu meni siinä samalla kotona nauhalle, jotta palattuamme voitiin hakea pyykit ja katsoa peli sen jälkeen. Nyt se peli on katsottu ja hyvin siinä leijonalauma pärjäsi Tanskaa vastaan. Tulos 6-2 oli kelpo kenraaliharjoitus ennen vappua, kun isäntämaa Venäjä on vastassa.

Viro otti jo yhteen viikonlopun aikana diplomaattisuhteiden saralla Venäjää vastaan, mielestäni kannattaa valita tarkoin mielestäni millä saralla ottelee eikä aina uhota, eli naapurikarhua ei kannata sen enempää härnätä sen enempää Viron kuin Suomen suunnalla. Onneksi urheilu on harvoin sellaista, joka katkaisee yhteistyötä maiden saralla sen enempää urheilun kuin muunkaan elämän osa-alueiden saralla.