Aamulla riensin jälleen töihin (herätys oli varttitunnin myöhemmin kuin tavallisesti) ja ajoissa olinkin, mukanani näyttötutkintoa varten tekemiäni raportteja yms. Ensi viikolla ne tarkistetaan virallisesti näytön valvojan, koulun edustajan ja pomoni kanssa. Pomoni oli ainakin tyytyväinen. Työpäivä itsessään meni varsin vauhdikkaasti, eväätkin ehdin syödä ja kahvitauostakin työkavereiden kanssa nautiskella.

Töiden jälkeen kotona odotti pyykkivuoro pyykkituvalla. Ensin ei ollut avopuolisoni kanssa oikein tietoa siitä, montako koneellista pestään kaiken kaikkiaan. Loppujen lopuksi pesukoneet alakerrassa suoritti antamiamme toiveita kuusi kertaa kaikkinensa, joten olipa sitä pyykkiä jälleen kertynyt. Itse asiassa siinäkään ei vielä kaikkea ollut, mitä olisi ollut ohjelmassa.

Illan edetessä katselin televisiosta visailuohjelma Jeopardyn ja Simpsonit. Pyykkiä odotellessa ehdin myös Riccione -nimisestä lähikänkkylästämme hakea ruokaa meille. Oman annokseni nimi oli 'krapula-annos', vaikka sellaista vaivaa kuin krapula ei elämäntavoistani johtuen ole. Sen sisältö on kuitenkin paljon kuvaava: Kebabliha, riisi, lohkoperuna, kananugetit, salaatti, majoneesi ja zaziki. Itse en tosin riisistä pidä, joten pyysin sen jättämään pois tästä herkusta. Annos olikin sopivan kokoinen, eikä jäänyt epäselvää, lähtikö kahdeksalta nälkä vai ei? Viime viikkona Iltasanomissa on ollut parhaiden pizzerioiden kysely, joka paljastaa Riccione olevan Oulun kuudenneksi paras Pizzeria! Tässä kaupungissa se on hyvä sijoitus, kun huomioi paikkojen runsaan määrän ja sen, että se paikka on varsin uusi eikä lähiömmekään asukasluvulla pullistele tässä kasvavan kaupungin joukossa.

Herkuttelun jälkeen olikin jo aika tehdä jälleen järjestötehtäviä jonkin verran ennen viimeistä reissua pyykkituvan kuivaushuoneeseen, jonka jälkeen ehdin tätäkin kirjoittamaan. Hyvää yötä.