Aamulla oli jälleen aikainen herätys, ja töihin kiiruhtaminen. Maahan oli tullut valkea lumipeite yön aikana. Se taisi vaikuttaa sitten koko päiväni mielialaan. Missään vaiheessa en oikein ole innostunut koko päivästä. Töissäkin olin jotenkin tavallista alavireisemmällä mielialalla tänään.

Töiden jälkeen tulin kotiin ja täältäkään en meinannut enää jaksaa lähteä mihinkään. Lopulta menin kaupungille Walkers-asioilla ja sitten vielä uimaan. Uidessakaan ei tahtonut mikään sujua, joten jätin alle puolen tunnin uimisen jälkeen koko homman. Tämän jälkeen oli tarkoitus lähteä onnikalla kotiin ruokakaupan kautta, mutta myöhästyin onnikastakin. Sen johdosta lähdin sitten uimahallia lähellä olevaan kauppaan.

Päätin hemmotella itseäni ostamalla pizzavärkkejä, mutta sieltäkin ostin eriskummalliset pizzapohjat. Lisäksi yritin katsoa jotain makeaa, eipä sekään tahtount onnistua. Mitään juuri ei minun makuuni ollut ja sitten ostin lopulta neljä sitruunamazariiniä. Ne ovat alkujaan Ruotsista lähtöisin oleva leivos, eikä tällä ollut mitään tekemistä sen kanssa, että Suomen naiset hävisivät tänään jääkiekon MM-kisojen pronssiottelun ja leijonanuorten MM-kisojen avausottelun Ruotsia vastaan - eihän?

Kotiin päästyä en tehnyt sitten pizzaakaan, ehkä sitä tehdään siten joku toinen päivä. Söin itse tiskaamiseni jälkeen paistettuja kananmunia ja paistettuja tuoreita herkkusieniä, jonka jälkeen jälkiruokana oli sitten se mazariini. Avopuolisoni piti onneksi myös mazariinistä, eli jonkun olen saanut ainakin ilahtumaan ilan aikana. Kymmeneltä on vielä televisiossa luvassa Nelosella sarja nimeltä: Irtiottoja. Kyseessä on kotimainen sarja, josta viime viikolla oli hyvin onnistuneesti tehty avausjakso. Toiveissa on siis, että ohjelma pysyy hyvänä.