691818.jpg

Kävimme yöllä avopuolisoni kanssa nopean periaatekeskustelun siivoamisesta. Siivoaminen ei kuulu omiin lempiharrastuksiini etenkään kotitöiden osalta saati muutenkaan. Avopuolisoni on joskus kanssani eri linjoilla ja siitä saamme joskus aikaan varsin mielenkiintoisia keskusteluja, kun olemme eri mieltä jostain. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö asioista voida sopia neuvotteluteitse puolin tai toisin. Kumpikin varmasti saavutamme yhtä ja toista, mitä milloinkin tavoittelemme.

 Uuno Turhapuro -elokuvia katsoessa ainakin on se hyöty, että niitä seuraillessa oppii toisen sukupuolen pään aivoituksista yhtä ja toista. Tällä kertaa saan hetkeksi ainakin pitemmän nenän, vaikka taitaa pilkka jossain vaiheessa osua jälleen omaan nilkkaan.

Avopuolisoni sanoi seuraavasti pääperiaatteista siivoamisen osalta seuraavaa:
- Pääperiaate on, että lattiat ja pöydät ovat tyhjinä.

Yllä olevasta kuvasta olohuoneen pöydällä näkee kuitenkin varsin hyvin sen, että yhteisiä tavaroitamme ovat Aseman lapset -lehti sekä television kaukosäädin. Myönnän, että videokasettikotelot taitavat olla minun, joista toisessa on nauhakin sisällä. Suurin osa kuitenkin on hänen, mitenkähän sen pääperiaatteen laita olikaan? Itselläni yleensä näet pöydät täytyy yhdestä ja toisesta turhanpäiväisestä tavarasta.