Avopuolisoni oli viikolla poissaollessani ostanut oranssikantisen naisten lehden, jonka kannessa on myös oranssiin pukeutunut tv-juontajana arvostettu Ellen Jokikunnas. Miten Ellen, naisten lehti ja jalkapallo liittyvät sitten toisiinsa? Niinpä niin. En tiennyt vielä siinä vaiheessa, kun näin lehden. Myöhemmin videohyllyä penkoessa huomasin siellä DVD:n ja kuinka ollakaan, sieltä löytyi yhteys jalkapalloonkin.

Tänään on näet tarkoitus pitää elokuvailta avopuolisoni kanssa ja hänellä on jo elokuvakin valittuna. Kyseessä ei ole Nick Loven hyvä ohjaus nimeltä The Football Factory kolmen vuoden takaa vaan Joona Tenan ohjaama FC Venus, joka on valmistunut vuosi  Loven elokuvan jälkeen . Elokuvassa näyttelevät muun muassa helsinkiläislähtöinen Minna Haapkylä sekä Säkylästä aikanaan elokuva-alalle lähtenyt Petteri Summanen. Aikoinaan mietittiin jo elokuvateatteriin menoa kyseisen elokuvan suhteen. Jostain syystä se jäi silloin kuitenkin vaan hyväksi aikomukseksi. Nyt on kuitenkin toisin. Naisten lehti oli lähtenyt varmasti halvemmalla kuin mahdollinen elokuvateatterimatka ja lehti sisälsi kyseisen elokuva-dvd:n lukijoidensa ja perheen muiden jäsenten iloksi. Aluksi oli aikomukseni, että olisin tänään postannut tänne blogiini kuvauksen tuosta elokuvasta. Nyt kuitenkin jokainen voi katsoa sen itse halutessaan. Toivon kuitenkin elokuvan olevan hyvä.

Jalkapallon ystäville todettakoon, että jalkapallotuloksia maailmalta reaaliajassa löytyy kätevästi täältä. Siellä ei kuitenkaan ole naisten otteluita, joten kerrotakoon sitten Suomessa pelattavan naisten Ykkösen ottelutulokset tältä päivältä, kun liigassa ei ollut tänään otteluita:

FC Viikingit - ONS (Oulu) 2-1
PIF (Parainen) - FC Kuusysi (Lahti) 2-0
TJK (Tampere) - FC KontU 2-1
NiceF (Pori) - JyPK 1-0

Sarjan kärjessä porskuttaa NiceF, perässä tulevat FC Kuusysi ja KontU. Pisteen päässä Kontulan Urheilijoistasta ovat toinen helsinkiläisjoukkue Viikingit sekä Pargas IF Paraisilta. Huomenna Helsingissä kohtaavat Malmin Palloseura ja Sundom Idrottsförening Vaasasta. Muita sarjassa olevia joukkueita ovat Kaarinan Pojat sekä sarjan hännillä yhdellä voitolla taisteleva FC Espoo

833250.jpg
(kuvaa klikkaamalla palloliiton Naisten ykkösen sivuille)