Tänään on ollut televisiossa urheilupäivää jälleen, tarjolla oli ensin  keltapaitaisen Hyvinkään Tahkon ja violettioranssipaitaisen Sotkamon Jymyn toinen loppuottelu Hyvinkäältä Pihkalan kentältä. Pahaa teki tällä kertaa ottelua katsoa, kun  kannustamani joukkue Sotkamon Jymy oli yllättävän alavireinen. Pelistä jäi fanin silmiin  jotenkin sellainen väkisin punnertaminen, eikä ottelun otteet olleet rentoja. Voittajasta
ei siten ollut tällä kertaa epäselvyyttä, kun kotijoukkue tänään voitti. Tosiasia on parempi myöntää kuin alkaa selittelemään. Positiivisia asioita, jos ottelusta etsii, niin todettakoon Hyvinkäällä paikalle saapuneet 4144 katsojaa. Se on todella hyvä luku tälle  kesälle palloilutapahtumaan.

Ruma keltainen väri sai jatkoa Göteborgissa Ullevin stadionilla jatkoa, kun Ruotsi voitti Suomen tytöissä, pojissa ja naisissa. Lukemat oli lisäksi aika rumat näissä maaotteluissa. Ainoastaan Suomen miehet voittivat tällä kertaa oman maaottelun, mutta senkin vasta viimeisen lajin taistelun jälkeen. Pisteet otteluissa meni seuraavasti:

Tytöt 74-125
Pojat 76-122
Naiset 189-219
Miehet 203-199

Toki keltaiseen väriin mahtuu tälle päivälle urheilussa myös myönteisiä asioita, kun keltapaitainen kakkosen oululaisseura OLS voitti kokkolalaisen Kipparit maalein 2-1 ja Italian Rietissä on jamaikalainen Asafa Powell juossut sata metriä maailmanennätysaikaan 9.74, jos mies on juossut maan edustusasussa kilpailun, niin paidan väri on ollut silloin keltainen. Tänään en siten laita keltaista t-paitaa kaapista päälleni, vaikka sellaisia jonkin verran löytyisi kaapista.