Tänään on ollut koulusta vapaapäivä, mutta se ei tietenkään tarkoita, että koulu sulkeutuisi mielestä. Jossain määrin asiahan on jopa päinvastoin, kun tehtäviäkin pitäisi tehdä. Kävin tänään myös koululla, kovien kustannusten takia kävin riemumielin siellä syömässä. Ruoka sattui olemaan myös minulle maukasta, joten ähkyyn syöminen ei ollut tällä kertaa mielestäni ollenkaan huono ratkaisu.

Ruokapöydässä näin myös kolme muutakin luokkalaistamme. Keskustelimme uusimmasta James Bondista, elokuva on kuulemma saanut paljon kehuja. Itse katson lähinnä ns. kieliposkella Jamesin elämästä kertovia elokuvia. Toki puhuimme myös kouluasioista jonkin verran.

Huomenna alkaisi miesten superpesiksen finaalit ja ilolla niitäkin odotan, kun vastakkain ovat Sotkamon Jymy ja Hyvinkään Tahko. Suoranaisesta laiskuudesta johtuen en jaksa  analysoida paria tässä vaiheessa ainakaan vielä ollenkaan. Muuten tuli tänään käytyä veljelläni kylässä ja muutamassa kaupassa ruokaa ostamassa sekä Alivaltiosihteerin uusin kirja.