Tarkoitus oli aiemmin tällä viikolla, että tänään olisin mennyt kaverini luokse katsomaan Urheilukanavalta miesten ensimmäisen finaalin pesäpallosta. Se kuitenkin tyssäsi, kun kaverini digiboksi teki oharin. Itseäni suututtaa koko digivouhotus, kun Urheilukanava lakkasi viime viikonvaihteessa näkymästä. Onneksi serkkuni selosti ottelun loppua minulle Messengerin kauta, kun jouduin jännittämään, miten sotkamolaisille käy? Loppujen lopulta tulos oli kuitenkin hyvä, vaikka tiukka pelistä tulikin, mikä tietysti kuuluu asiaan kullasta pelatessa.

Toinen asia, joka on kiinnostanut palloilupuolella on kaukalopallon liigaturnaus. Kolme ja puoli vuotta Utajärven Kuohun mukana tuli kierreltyä vuosien 2003-06 välisenä aikana, tähän mahtui kolme liigakauttakin. Mielenkiintoinen laji kerta kaikkiaan seurattavaksi. Viime kauden mestari eli helsinkiläinen Bewe Sport lienee vahva tällä tulevallakin kaudella.

Väriä ja värikkyyttä löytyi, toisin kuin jääkiekossa. Samaan aikaan Suomen miehet taistelevat Euroopan mestaruuskisoissa lentopallossa. Tänään kaatui huikealla esityksellä Bulgaria erin 3-0. Moskovan reissu ei siis ole mennyt hukkaan. Bulgaria on viime MM-kisojen kolmas.

Lisäksi tänään on tullut seurattua Suomi-Ruotsi -maaottelua. Se kävi tosin kunnon päälle, kun nukahdin ennen viimeisiä lajeja television ääreen. Myöhemmin tänäänhän Suomi pelaa jalkapallossakin EM-karsintaa Serbian pääkaupungissa Belgradissa. Ottelua edeltävä  asetelma on mielenkiintoinen tulevaisuutta ajatellen.