Aloitin tänään viestintäalan opinnot naapurilähiössä noin kymmenen muun ihmisen kanssa. Lyhyt päivämme meni lähinnä siinä, että koulun johtohenkilö kertoi meille organisaatiosta koulumme taustalla. Lisäksi meillä oli oppilaiden kertomana pienimuotoinen esittelykierros, hyvin erilaisia taustoja lyhytkin esittely toi meidän välille. Tulevaisuuden ajatukset olivat myös osittain erilaiset joukossamme. Sukupuolijaoltaan suurin osa opiskelijoista on naisia, miehistä olen vanhin. Henkilöissä oli etukäteen yksi tuttu aiemmilta vuosilta.

Mielenkiintoinen alkamispäivä sattui juuri meille, kun Yleisradion uutisuudistus televisiossa sattui samalle päivälle. Miten sopiva juuri alan kannalta? Tänään on näet ensi kertaa kakkosella klo 18:50 uutiset, joiden jälkeen tulee klo 19:00 alueuutiset ja klo 19:10 urheilu-uutiset, ja urheilun päätyttyä vielä säätietoja. Tämä korvaa alueuutiset ja puoli seitsemän uutiset. Omasta mielestäni uudistus on kaiketi hyvä, oletan tämän auttavan alueuutisten seuraamista itselläni.

Toivon opiskelumotivaationi olevan kunnossa talven aikana, kun kiinnostus alaa kohtaan on suuri ja opintojen kustannukset ovat mielestäni korkeat.