Janne Holmén voitti Åland-maratonin ajalla 2.23.51.

Maija Oravamäki sijoittui kahdeksanneksi Nairobin maratonilla. Maijan aika oli hieman alle kolme tuntia eli 2.57.43.

Suomalainen tennistähti Jarrko Nieminen hävisi Baselin turnauksen loppuottelussa maailmanlistan ykköspelaajalle Roger Federerille erin 0-2 (3-6, 4-6).

Pirjo Muranen (os. Manninen) ja Virpi Kuitunen olivat parisprintin kakkosia hiihdon maailmancupavauksessa Düsseldorffissa Saksassa.

Koripallon I-divisioonassa kohtasivat muun muassa Turun NMKY ja Helsingin NMKY, vierasjoukkue oli tällä kertaa parempi pistein 62-68.

Kaukalopalloliigan tulokset: Blue Ball-Pyrkivä 8-9, Bewe-RB-93 6-7 ja Kärpät-Into 10-6.

Salibandyliigassa OLS haki vieraspisteen SSV:ltä, kun ottelu päättyi 3-3.

Helsingborg voitti Ruotsin Allsvenskanin kauden viimeisessä ottelussa Halmstadin maalein 9-0. Halmstad oli sarjan seitsemäs ja Helsingborg lopussa kahdeksas.

Mikko Hirvonen voitti Japanin MM-rallin, vaikka voitti kilpailussa ainoastaan kolme erikoiskoetta. Erikoiskokeita kilpailussa oli kaikkiaan kolmea vaille kolmekymmentä.

Oulun Tervarit voitti Futsalin MM-sarjassa Orivedeltä olevan Mad Maxin maalein 5-2. Kolmen pelatun ottelun jälkeen Mad Max on sarjassa toinen ja Tervarit kuudentena.