Tänään olen tehnyt runoutta monella tapaa. Laitoin iltapäivällä runoja yhteen nettifoorumiin, josta löytää runojani enemmänkin halutessaan. Itse tykkään sen paikan mahdollisuudesta vertaistukeen runojen muodossa.

Toinen runouden eteen koettu juttu on siinä, että olin Huutomerkki ry.:n runopajalla, jossa kirjoitinkin aika erikoisia tekstejä. Pajan järjestämisestä, vetämisestä sekä ideoinnista, tortuista, venäläisestä Earl Grey teestä, joulutortusta ja pikkuleivistä kiitos yhdistyksen aktiiveille Sari Mäki-Penttilälle ja Tuula Vettaiselle.

Lisäksi messengerillä kirjoitimme Pia-nimisen kaverini kanssa myös pari runoa. Linja erilaisten aiheiden parissa jatkui siis vuorokaudeen päätökseen saakka. Pian kanssa tehtiin runot valokuvien perusteella. Kummankin piti valita toiselle kuvat.

Opiskelupäivä sujui media-analyysi parissa, joten sekin kai liittyy kirjoitettuun tekstiin jotenkin.

Alla on yksi Huutomerkki ry.:n pajan tuottama teksti (ei runo, vaan fiktiivnen miniteksti)...

Rakas joulupukki

Kiitos eilisestä sähköpostistasi. Ymmärrän kovasti kiireesi jouluna hyvin. Neuvoteltuani perheen kanssa, päätimme ehdottaa että tapaisimme kuukausi joulun jälkeen. Oulussa oli viime joulun aikaan vähän lunta ja sinullakaan ei olisi niin paljon kiireitä, eikä niin painavaa taakkaa.

Niinpä vaimoni päätti toivoa uutta autoa, minulle riittäisi kesään sopiva moottoripyörä. Esikoistyttömme Tuija haluaa hevosen , Pasi toivoo mikroautoa, joka muistuttaisi vaimoni autoa.

Ystävällisin terveisin

Tuomisen perhe Oulusta