Tänään oli siis tiedotusopin perusopintoihin liittyen mediahistorian tentti. Vaikea! Tentti sisälsi alueena ensinnäkin kolme isoa kirjaa, jokaisesta oli yksi kysymys. Kirjat käsittelivät Yleisradion historiaa, elokuvan historiaa sekä lehdistön historiaa. Lisäksi lukiessa tenttiin huomasin, että en osaa yhtään ennakoida mahdollisia kysymyksiä ja vieä mitä, fiilis oli jopa vahvempi tentin jälkeen. En minä ainakaan olisi tuollaisia osannut ajatella oleellisina asioina. Vähiten lukemastani kirjasta osasin ehkä eniten vastata - hullunkurista!

Sitten niihin löytöihin, jotka löysin tänään alennushyllyltä cd-levyjä ostaessa. Olkoonkin sitten opiskelijan uurastuksen palkitsemista tai jotain sinne päin.

Pelle Miljoona & N.U.S. & JASMINE: Tää on kapinaa!
- alkuperäinen äänitys on vuosilta 1976-78 C-kasetille

Toinen levy oli sellainen, jota lähdin luokkakamun houkuttelemana hakemaan oli alkujaan vuodelta 1985 eli ollessani kymmenen vanha. Silloin en tosin sitä kuunnellut vielä, joskus 1992 taisi olla ensimmäinen kohtaaminen itsellä kyseiseen bändiin. Jos ei siis jotakuta Pelle Miljoona miellytä, suosittelen ehdottomasti tätä eli Tavaramarkkinat: Lievä kosto.