Mukavasti on edelleen täällä mennyt aika, onko se lapin taika vai mikä, mutta valittamista ei juurikaan ole. Tänään ilmestyi jälleen lehti ja uraaniasioita vatvoin edelleen. Juttu kertoi laajemmin niistä toimista, mitä Areva Resources Finland Oy. täällä viime aikoina on tehnyt.

Lisäksi omat juttuni kertoivat tämän hetken avoimista työpaikoista tällä alueella. Itseni yllätin siinä sikäli,  että selvitykseni pohjalta täällä on enemmän avoimia työpaikkoja kuin oletin - hyvä niin, kaiketi. Taustoista  en toki tiedä. En ole kuitenkaan aina sitä mieltä, että työpaikkoja näissä pienissä kunnissa täytyisi keinolla  millä hyvänsä hankkia. Toinen perusasioiden äärellä oleva juttuni käsitteli kuntien vuokra-asuntotilannetta.

Viimeinen juttuni käsitteli viime viikkoista Uppo-Nallen vierailua ystävineen Ranualla. Siitä sivusta tuli mielestäni upea ulkoisesti, perustelen näkökantani lähinnä yhdellä toisella jutulla, joka toimi Uppo-Nalle juttuni kanssa hyvin yhdessä.

Olen jonkun verran ollut luokkakavereihin myös yhteydessä ja lisäksi olen seurannut heidän tekemisiään verkon tai suoraan lehtien kautta, hyvältä näyttää monen luokkalaisemme jälki. Tästä osoituksena muun muassa eilisen  Kansan tahdon takasivun juttu ja Forum24:ssa ollut juttu Kauko Röyhkästä.

Viikonloppuna on tarkoitus piipahtaa Oulun seudulla. Entisestä kotikunnastani Utajärveltä tuli eilen surullinen  uutinen, kun joku 16-vuotias poika oli menehtynyt moottorikelkan kanssa. Tuollaiset uutiset aina hätkähdyttävät. Itse olen istunut pienen matkan ajan moottorikelkan kyydissä ja niiden kiihtyvyys tuntuu varsin nopealta. Itse en omista ajokorttia sen enempää rattikelkkaan kuin mopediinkaan. Minun oma vauhdin hurman tavoittelu kohdistuisi korkeintaan laskettelusuksilla tehtäviin villityksiin tai pulkkaan lumisessa mäessä. Toki niilläkin voidaan saada ikävää aikaan.