Viikko on vierähtänyt uudella paikkakunnalla asustaessa. Täällä on parempi juomavesi kuin aiemmassa, lähes paikallista leipääkin on maistettu ja sekin on maistunut todella hyvältä.

Tänään luin iltapäivälehdestä omaa horoskooppiani, joka kertoi että tapaisin jonkun vanhan tuttavani. Ei ole vielä tullut vastaan, yhdeltä kaveriltani tosin tuli tekstiviesti Pohjois-Ruotsista, lasketaanko sitä? Jos lasketaan, se lämmitti mieltäni. Hän oli siellä poiminut hilloja useamman litran. Täällä päin ei kuulemma juuri ole hillasoita, tosin en tiedä muistakaan marjamaista vielä mitään.

Oikeastaan kun miettii tätä uutta seutua, tämä on viehättävä pikku kaupunki. Kodinkonemyymäläyrittäjä nostaa kättä autostaan aina vastaan tullessa, muitapa kädennostoon johtavia tuttuja ei taida kaiketi olla. On siinä hyvätkin puolensa. Asuu tässä lähellä joitakin sukulaisia myös.

Tänne tultua on tunne myös kesän läsnäolosta eri lailla kuin alkukesästä. Aluksi tuli vettä vain päivittäin, samaa päivittelivät täälläkin, että ei ole kahta peräkkäistä poutapäivää ollut. Nyt niitä on ollut ja hellettäkin, huh huh.