Ei voittanut tällä kertaa Hiukan stadonin oma joukkue Sotkamon Jymy. Selityksiä voi etsiä monenlaisia. Omasta mielestäni se kaatui tänään avainpelaajien varsin vaatimattomiin suorituksiin sisäpelissä. Eilisestä oli tullut paljon parannusta, mutta se ei riittänyt tällä kertaa.

Molemmat jaksot päättyivät 0-1, ensimmäisellä jaksolla ainoan lyönnin löi vierasjoukkueen kapteeni Marko Rasinkangas ja toisen jakson ainoan toista finaaliotteluaan pelannut Ylivieskan Kuulan farmista nostettu Olli Kippola, näiden lisäksi Pattijoen Urheilijoiden kovasta joukkueesta tänään nostan parhiammaksi toisen ylivieskalaistaustaisen Tuomas Jussilan.

Sotkamon Jymyn parhammistoa mielestäni tänään olivat Antti Hartikainen, Lauri Kivinen sekä Jarmo Heikkinen. Hopea ei silti ole mielestäni nuorelle kainuulaisjoukkueelle häpeä - ei missään nimessä. Kaksi hopeaa on tullut eli edustusjoukkueelle ja A-pojille, lisäksi B-juniorit taistelevat vielä ensi viikonloppuna Alajärven Ankkureita vastaan  kultamitalista. Siinä joukkueessa pelaa muun muassa Lauri Kivinen.

Edustusjoukkueessa hopeamitalit Sotkamon Jymyn paidassa tänään ansaitsivat seuraavat pelaajat:
Antti Hartikainen, Jaakko Heikkinen, Jarmo Heikkinen, Jimi Heikkinen, Mikko Kemppainen, Lauri Kivinen, Jani Komulainen, Mikko Korhonen, Roope Korhonen, Kimmo Lukkari, Tommi Nissinen, Immo Rautiainen, Kosti Rautiainen, Antti Rinnevuori, Matti Salminen, Lauri Suutarinen ja Jarkko Tuikka.