Heidi haastoi kertomaan itsestäni viisi omituista tapaa, jotenkin tuntuu että niitä voisi löytyä enemmänkin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tapa 1

 

Aamulla kellon soidessa hyppään ylös ilman murinoita, mutta päästyäni jo pesulle tai aamiaispöytään totean olevani väsynyt ja halukas nukkumaan. Moni muukin on aamun torkku, mutta tämän asian omituisuus lienee siinä, että saan itseni kuitenkin helposti ylös.

 

Tapa 2

 

En syö tomaattia kovin mielelläni. Olen parhaillaan kylässä ja täällä alettiin juuri iltapalaksi laittaan pizzaa. Äsken esitettiin kysymys, että kuinka montaa ei häiritse valkosipulitomaattimurska? Minä en ilmoittanut asian häiritsevän. Kaikki täällä olevat tietää, etten pidä tomaatista. Sanoin kuitenkin, että kyllä minä syön sitä, vaikka en pitäisi.

 

Tapa 3

 

Pidän junalla matkustamisesta. Moni sanoo, että nykyisin junat ovat aina myöhässä ja jos ne eivät ole myöhässä, ne ovat hitaita. Omat arvoni eivät varsinkaan vapaalla ollessani liity kiireeseen ja iloitsen jokaisesta tunnista, joidenkin mielestä pitkästyttävästä minuutista ja pienen pienistä hetkistä juuri rautateillä kulkiessa. Nautinto ei ole muuttunut miksikään sitten lapsuuden.

 

Tapa 4

 

Pidän omituisista väreistä yhdessä, kuten punainen ja vihreä tai violetti ja oranssi. Yleensä suosikkivärini liittyvät jotenkin harrastuksiini ja niihin liittyviin asioihin.

 

Tapa 5

 

Valitsen tämän meemin kirjoittamisen sijaan Simpsonit, joita menen nyt katsomaan eli en jaksa aina pysyä yhdessä paikassa tarpeeksi pitkään.

 

Kyllä, kuulun omituisten otusten kerhoon.

 

Uskoisin myös Jagen, Pian, Esan, Mikan ja Genoveevan olevan omituinen, joten haaste lähtee heille.