”Suvaitsevaisuus on tuhonnut maailmamme ja estää sitä parantumasta.” ja ”Ajatellaanpa esimerkiksi sitä torstaista hernekeittopäivää sinapin kera ja mennään sen jälkeen sinne homoseksuaalien miesten makuuhuoneeseen ja työnnytään sinne peräsuoleen haisevien kakkakikkareiden sekaan.” - nämä ajatukset ovat peräisin oulunsalolaiselta Janne Jääskeläiseltä. Kirjoitus on eilen päivätty ja löytyy kokonaisuudessaan täältä. (Huom! Oma täydennys 18.10. klo 21:52 Jääskeläisen kirjoitus on poistettu / Jääskeläinen itse on poistanut tekstin kyseisestä osoitteesta)

”Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Kyse on aivopesusta.” ja ”Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys.” - nämä ajatukset ovat loviisalaisen Jouko Pihon, joka on Itä-Uudeltamaalta lähdössä eduskuntavaaleihin ehdolle. Muu osa kirjoituksesta löytyy täältä. Tämä on viime viikolta peräisin.

Ihmetyttää, mitä meille syötetään? Mitä meille ylhäältä annetaan? Olisiko aikaa ajatella asioita itse eikä miettiä jotain vuosituhansien takaa olevia kirjoja? Voisi myös miettä sitä, että tutustuisi ihmiseen kasvotusten eikä vaan ennakkoasenteiden ohjaamana.