Aamulla herääminen oli työviikon viimeisestä päivästä huolimatta kiva, koska tiesin työpäivän olevan mukava. Niinpä olinkin oikeastaan motivoitunut ja fiilikseltäni valmistautunut jo pari päivää tähän päivään. Päivä meni todella hyvin, työstäni en voi kauheasti kaiketi kertoa, mutta asiakaspalvelua oli tänään tavallista enemmän. Tykkään paljon ihmisistä ja siksi tämä päivä oli äärimmäisen mielenkiintoinen. Lisäksi koulukin odottaa harjoittelultani jotain ja tänään sinnekin päin tuli vastauksia.

Töiden jälkeen palasin kotiin ja täällä oli alkamassa kokous avopuolisollani ja hänen tovereilla. Kyseessä oli Oulun Punavihreiden opiskelijoiden hallituksen kokous. Lisäksi heillä olisi pikkujoulut meillä. Itse lähdin kokouksen ajaksi uimahalliin lähinnä hierotuttaan kylpyläaltaalla koetuksella olleita hartijoita ja se helpottikin paljon.

Mennessäni uimahallille onnikalla Oulun yhdessä suurimmista risteyksistä oli ollut linja-auton ja henkilöauton yhteentörmäys. Luultavasti henkilöauto oli tullut väärän puoleiselta kaistalta. Jälki ei ollut niitä kauniimpia. Henkilöauto oli aika lailla rytyssä. Samassa paikassa oli ollut hieman myöhemmin myös kahden henkilöauton välinen kolari. Tämä oli seurausta ilmeisesti aika pimeästä tiestä, liukasta tänään nollakelistä huolimatta ei kuitenkaan ilmeisesti ollut. Itse en niin osaa siitä sanoa, koska istun onnikassa ja haluan vaan matkustaa kohteesta A kohteeseen B.

Päästyäni kotiin kokous oli vielä hieman kesken, mutta pikkujoulua varten täällä oli torttujen sekä pikkupurtavien osalta täysi tohina myös päällä. Oli kivaa tulla tällaiseen kotiin välillä. Lisäksi ostin matkalta itselleni suklaajoulukalenterin, joten saan viikonlopun jälkeen kotiin palattuani syödä lähes kaksikymmentä suklaata. Eikä tarvitse epäillä, etteikö se maistuisi minulle.

Nyt lähden äänistä päätellen pelaamaan Trivial Pursuittia. Menen avopuolisoni pariksi. Hyvää viikonloppua lukijoille, ellen itse ehdi viikonloppuna jossain netissä kirjoittamaan tänne uutta. Lähdemme tosiaan Helsinkiin yöjunalla ja palaan koneelle viimeistään maanantai-iltana.

Päivän uutisia kävin lisäämässä noin klo 23:00

Kuluttajavirasto on kieltänyt Coca Cola Zeron nettikampanjan, koska se on suhtautumisiltaan ollut kyseenalainen naisia kohtaan. En ole nähnyt kyseistä mainosta, mutta tuollaisella perusteella olisi mielestäni varsin oikeutettua kieltää kyseisen yhtiön tuotteet tässä maassa. Valitettavasti laki on kuitenkin markkinavoimien puolella ja keinot puuttua kyseenalaiseen viestintään on aika vähäiset.

Keskustalainen puolustusministeri Seppo Kääriäinen on sitä mieltä, että varuskuntien lakkauttaminen ei tuo enää säästöjä puolustusvoimien puolella. Mielestäni niitä voidaan ihan hyvin lakkauttaa. Aikanaan Oulussa käytiin tiukkaa keskustelua varuskuntien lakkauttamisesta. Sitten ne lopulta lakkautettiin ja minua se ei silloin mitenkään häirinnyt. Itse olen vakaumuksellisesti näet suorittanut isänmaata palvellakseni siviilipalveluksen.

Poliisi saa vuosittain 17 000 hälytystä perheväkivaltaa koskien. Jokainen niistä on liikaa mielestäni. Asioihin täytyy löytää ratkaisu. Jokainen on häpeäksi mielestäni ihmisten välisissä suhteissa. Syyllinen on mielestäni väkivallan käyttäjä. Kuuban Fidel Castro on kuolemaisillaan. Tämä tieto on Yhdysvaltojen tiedustelupalvelusta. Mielenkiintoinen on ennen kaikkea tietoon perustuva lähde.

Yhdysvaltoja koskeva kritiikki on ymmärrettävistä syistä arabimaissa kasvanut viimeisen vuoden aikana. Muun muassa Marokossa luku on kasvanut vuodessa kolmekymmentä prosenttia ja on nykyisin jopa yhdeksänkymmentä prosenttiia. Varsinkin huomioidessa maan politiikkaa siellä päin, vaikutukset eivät voi olla toisen suuntaan päin kallellaan olevat.