Niinpä niin, lopusta alkuun olkoon tämä teksti tulossa tämän päivän ohjelmasta. Sillä erolla, että päätän pitää täällä blogissa yhden päivän vaalirauhan. Äsken koneelle vuoroa odotellessani avopuolisoni kirjoitti blogiinsa, että hänestä on tullut täti ja minulla oli samalla sopivasti aikaa paneutua lehtien lukuun. Onnittelut etenkin tuoreen lapsen vanhemmille, mutta myös avopuolisolleni tätiydestä ja muulle lähisuvulle. Siitä se kasvatusurakka kyseistä lasta kohti ja itsensä kasvattamisessa kaikilla osapuolilla alkaa. On vaipan vaihtoa, ruuan antamista, itkun sietoa, kehityksen seurantaa, huomioon ottamista ja kaikenlaista muuta. Itselläni ei ole omia lapsia, joten neuvoja näyttää ainakin heti riittävän. Heh.

Tätä ennen söimme vasta hakemiani pizzoja, koska koko päivän on ollut melko lailla touhua. Oma pizza oli tunnetusti varsin energinen ja 'raavaan miehen pizza'. Niinpä pizzassani oli kananmuna, punasipulia, kebabia, herkkusieniä, majoneesia sekä paljon juustoa. Avopuolisoni pizza sitä vastoin sisälsi tomaattia, ananasta, punasipulia, paprikaa ja kinkkua. Tätä ennen olimme yhden projektimme tiimoilta koko illan ahertaneet, josta ei tässä vaiheessa vielä sen enempää.

434845.jpg    434844.jpg
Avopuolisoni pizza                          Minun pizza

Päivä meni myös saman asian kanssa sen jälkeen, kun olin kaupungilta päässyt kotiin, jossa piti myös käydä kiertämässä asioita hoitamassa.

Se, joka kehtaa sanoa vielä tämän jälkeen, että olen energinen ja ahkera niin jätetäänpä tähän alle vielä kuva, joka kertoo mitä tein vielä noin klo 11 aamupäivällä.

434846.jpg