Sunnuntaipäivä alkoi heräämisellä ja aamiaisella. Meillä ei paljoa syödä puuroa, mutta tällä kertaa syötiin. Itselle puuro on riisipuuroa lukuunottamatta margariinin kera parhaimmillaan. Lisäksi lasissani oli mustikkakeittoa.

Puuron jälkeen aloin katsomaan elokuvaa, jota en innostunut katsomaan kuitenkaan kokonaan. Laiskuus vei voiton ja otin puolen tunnin unet. Sen jälkeen iltapäivä meni aika lailla netissä surffatessa, löytämättä kuitenkaan mitään etsimää tai muutakaan järkevää tällä kertaa. Alkuillasta katsoin leijonapentujen ottelun Tsekkiä vastaan. Mielestäni Suomi ansaitsi voittonsa 4-2. Lopussa nuorukaiset pelasivat johtoasemassa yhtä fiksusti kuin ruotsalaiset konsanaan. Tämä onnistui jopa suomalaisen valmentajan ohjauksessa olevalta joukkueelta. Niinpä ottelu oli hienoa kiekkoviihdettä. Ottelussa oli taitoa molemmin puolin, hyviä taklauksia eikä mitään liiallista varman päälle pelaamista kuin viikolla olleissa suomalaisen jääkiekon aikuisten miesten finaaleissa. Pisteet siis Laurilan Harrille (kaima) hyvälle valmennustyölle.

Samalla seurailin jo ottelun loppuvaiheessa teksti-tv:ltä porvarihallituksen ministerijaosta uutisia. Tätä kirjoittaessani ne on nyt vahvistettu, joista lisää hieman alempana. Ottelun jälkeen tein itselleni ruokaa. Tällä kertaa ei tullut kuitenkaan kuvattua iltapalatouhuja.

Tässä sitten tulevan porvarihallituksen ministerijako, jossa jotenkin on sellainen maku mielestäni, että Kokoomus sai enemmän kuin halusi RKP:n ja puisto-osastonsa Vihreiden tukemana ja Suomen suurin puolue Keskusta joutui jo nyt nöyrtymään hallitusneuvotteluissa paljon:

Keskusta: Pääministeri, elinkeinoministeri, ympäristöministeri, väyläministeri, sosiaali- ja terveysministeri, ulkomaankauppaministeri, maatalousministeri sekä kunta- ja hallintoministeri.

Kokoomus: Ulkoministeri, valtiovarainministeri, sisäministeri, puolustusministeri, peruspalveluministeri, opetusministeri, viestintäministeri sekä asuntoministeri.

Vihreät: Työministeri sekä opetusministeri.

RKP: Kulttuuriministeri sekä EU- ja ulkomaalaisasioiden ministeri.

Mitä sitten näihin tehtäviin valittavat ihmiset saavat aikaan? Sen näyttää aika, vai saako mitään?