Ei sillä, että söisin huomenna enää muutenkaan pizzaa. Tänään oli aika vuoden viimeiselle pizzalle. Kotona tehtynä siitä tulee hyvää muutenkin. Levitin pizzani pohjalle tomaattikastikkeen tilalta ensi kertaa mätitahnaa, joka ei ollut lainkaan huono veto. Muuten täytteistä löytyi pizzassani tällä kertaa seuraavaa:

Sardiineja (säilyke), herkkusieniä (säilyke), parsakaalia (keitetty), sipulia, vähän valkosipulia, aurajuustoa sekä virolaista savujuustoa. Viimeinen oikeastaan kruunasi pizzani.

1170807.jpg

Avopuolisoni pizza sisälsi tomaattijauhelihapaprikaseosta, parsakaalta, sipulia, hitusen valkosipulia, pikkuisen aurajuustoa sekä päällä Emmental-juustoa.

Omasta pizzastani maistaneena voin todeta, että siitä tuli hyvä. Mätitahna toi mehukkuutta pizzaani, kun moni kysyy tomaatittomasta pizzasta, onko se ollenkaan mehukasta? Tuossa siten vastaus siihen, eräs lähipizzeriamme käyttää majoneesia minun pizzoihin ja sekin tuo samanlaista mehukkuutta ja täyttävää olemusta pizzalle.

Kokosin vuoden päättymisen kunniaksi myös ruuanlaitto-kategorian jutut yhteen, joiden yhteydessä on toki muutakin eli jos haluat palata katsomaan niitä, ne löytyvät täältä.