529606.jpg
Kuvassa: Tikru, Kani, Nasu,
Nalle Puh, Pöllö ja Ihaa.

Pelasimme avopuolisoni kanssa työpäiväni jälkeen Nalle Puh -aiheista muistipeliä. Pelin todella pienet kortit täytyy vaan pitää huolella tallessa. Nalle Puh merkitsee meille kummallekin paljon. Myöhemmin illalla pelasimme vielä Upwords -nimistä sanapeliä Suomi-Tsekki -jääkkiekko-ottelun ohessa. Kummallinen se kiekko-ottelu olikin, koska ensimmäisessä vaihdossa Suomi teki voittomaalin ja se jäi ainoaksi osumaksi siihen otteluun. Upwordsin osalta kävi toisin päin, alku oli jännä, mutta loppuvaiheessa hävisin oikein kunnolla.

529605.jpg
Sanapari, jonka avopuolisoni sai
Upwordissa lopussa jäljelle jääneistä kirjaimista.
(hienosta sanaparista huolimatta siitä ei saa lisäpisteitä)

Muuten päivä on mennyt varsin vauhdikkaasti jälleen ja silti hyvin. Töissä oli touhua aika paljon ja töiden jälkeen otinkin noin kahden tunnin ettonet. Niiden jälkeenkin olo on tuntunut pitkin iltaa aka väsyttävältä. Äskeinen saunareissu tulikin sopivaan paikkaan ennen yöunille alkamista.Ennen ottelua söimme lohipastaa, johon käytimme Fajitas-lohisuikaleita. Ruuasta tulikin erinomaista.

529604.jpg
Salaattia 'miehinen' määrä lohipastalautasellani.

Muuta ohjelmaa on tänään ollut television puolelta huonosti katsotut Pohjois-Suomen uutiset, unohdetut Simpsonit ja unohdettu Jeopardy. Torstain ohjelmaan meillä kuuluu saunareissu alakertaan, tällä kertaa ei oikein ollut voimia istuskella lämpöhuoneessa.