Blogin kirjoittamisesta on tullut myös viime aikoina osa elämääni. Aluksi olin todella ennakkoluuloinen koko touhua kohtaan, ja lupasinkin itselleni pitää asiassa kuukauden koeajan. Halusin tähän kuitenkin sitoutua niin hyvin kuin mahdollista. Aloitin tämän runsas kolme kuukautta sitten ja perustelut siihen, miksi blogi omalla kohdallani on toiminut voisin myös sanoa.

Blogin avulla voin purkaa omia tuntemuksia elämästäni, maailmanmenosta ja muustakin. Lisäksi se on hyvä tapa antaa myös itselleni aikaa. Toisinaan vaan harmittaa, että ei ole oikein kuvia, joilla kuvailisin tuntemuksia. Tosin itse tykkään kirjoittamisesta paljon, joten siksi käytänkin mieluusti myös sanoja.

Missään nimessä en halua tämän jäävän elämääni hetken iloksi vaan ottaa tästä ihan pitkäaikaisen jutun elämälleni. Kirjoittaminen on myös halpaa ja ennen kaikkea terapeuttista (edullinen mielialalääke). Olenkin monta kertaa todennut, että ilman tätä harrastusta olisin aika lailla varmaan jossain muussa mielialassa.

387149.jpg
Kesää tulee aika ajoin näin talven kylminä aikoina kaivattua.
Kuva otettu 23.-24.6.06 -välisenä yönä Mikkeli-Jyväskylä -tieosuudella.

Jos joku miettii sitä, että miksi tänään ei tule paljoa tekstiä. Voi miettiä aihettakin, tänään on lauantai ja tämä on aiheena ihan tarpeeksi keveä näin viikonvaihteeksi. Laitetaan kuitenkin jokunen kuva piristämään kuitenkin.

387138.jpg
Minä ja meidän Nalle Puh!