Niin siinä sitten kävi, että omista kahdesta suosikistani ei voittanut kumpikaan. Omat ehdokkaani olivat tänä vuonna Kadi ja Jarkko, toinenhan jopa heistä ylti toiseksi. En aio kuitenkaan kommentoida tämän vuoden kilpailua sen enempää.

Jos saisin valita kuusi ehdokasta omasta tuttavapiiristäni samantapaiseen kilpailuun, jossa ihmiset joutuisivat tietyksi ajaksi keskenään suljettuun tilaan. He voisi olla vaikkapa tässä - pienine perusteluineen. Kerron henkilöiden etunimet ainoastaan, joten kunnioitan kaiketi riittävästi jokaisen henkilöllisyyttä. Uskon, että henkilöillä voisi olla paljon opittavaa toisistaan. Jos haluat meemini kopioida itselle, tee samanlainen lista kuudesta tuttavastasi.

Antti
* Pohjois-Pohjanmaan eteläosien kasvatti. Miehen yhteiskunnalliset mielipiteet ovat vahvat ja hän ei niitä varmasti häpeäisi kertoa, joten hän saisi varmasti osallistumisellaan paljon värikkyyttä.

Jutta
* Lapista kotoisin oleva nainen, joka tietää vahvasti mitä tekee eikä siihen aina välitä muiden mielipiteistaä. Osaa tarvittaessa ottaa johtajaroolin, mutta ei tee siitä kuitenkaan liikaa mielestäni numeroa.

Kari
* Pohjois-Pohjanmaan asukas, jonka omanlainen puhetapa ei varmasti jätä ketään kylmäksi ja tarvittaessa on myös kohtalaisen innokas bailaajatyyppi. Lisäksi kuvittelisin, että hänellä voisi olla vaikeaa tuollaisissa olosuhteissa.

Martti
* Karjalaisia alkujaan, kovasti elämänkokemusta ja tarinaa sen varrelta löytyy. Tulee hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, eikä varmasti jättäisi keneltäkään unohduksiin. Jakaisi varmasti mielipiteitä ihmisten keskuudessa.

Satu
* Pohjoisen asukkaita myös, joka on perheellinen. Hänellä on paljon lapsia, joita hän varmasti kaipaisi paljon. Uskon kuitenkin, että hänellä voisi olla ulkomaillakin vietetyn ajan myötä jotain sellaista annettavaa, mikä voisi aiheuttaa ristiriitoja.

Jenni
* Nuori nainen Varsinais-Suomesta, joka on mielestäni itsenäisen oloinen ja määrätietoinen. En tiedä, millaiseksi hänen rooli tässä porukassa muotoutuisi.