Töissä päivä meni varsin vauhdikkaasti jälleen ja siksi olinkin luottavainen siihen, että viikonlopulleni jäisi paljon energiaa. Kuitenkin halusin nukkua päiväunia heti töistä päästyäni. Olen viime aikoina ollut aika lailla väsynyt, lieneekö tämä takatalvi? Joka tosin tänään on näkynyt täällä ainoastaan vesisateena kylmässä ilmassa, jonka takia on ilta mennyt kotona.

Kotiin päästyäni söin rusinatonta maksalaatikkoa. Laitoin siihen parmesanjuusto-jauhetta, jota on jäänyt pastoja tehdessä. Lisäksi laitoin puolukoita. Nämä kaksi yhdistettynä siihen oli todella onnistunut valinta. Myöhemmin illalla tein suklaamoussea iltapalan seuraksi, joka ei yllättäen maistunut avopuolisolleni ja minä en innostunut tällä kertaa valkosipulidipistä – sukupuoliroolit sekaisin, niinkö?

Tämän päivän televisiotarjonta on ollut totutun arkinen minulle eli Jeopardy ja Simpsonit – kummatkin katsoin. Lisäksi katsoin Subtv:ltä ohjelmaa nimeltä 'Äijät'. Siinä Jone Nikula ja Jouni Hynynen esittelee miesvoittoisia ammatteja. Tänään oli avausjakso ja pitkähiuksiset miehet esittelivät sikalan omistajan, asfalttimiehen työn sekä sepän taitoja. Itselläni kävi mielessä, että asfalttihommat voisivat olla aika avartava kokemus kesällä. En tiedä, ovatko nuo miten miesvoittoisia töitä loppujen lopuksi? Siihen liittyenkin suosittelenkin katsomaan Vasemmistonaisten blogia osoitteesta: http://vasnaiset.vuodatus.net

Siellä olevaan haasteeseen ajattelinkin miehenä tarttua.