Aamulla heräsin kuin heräsinkin klo 5:55. Pyöräilin hyvissä ajoin työpaikalleni. Töistä lähdettyäni pyöräilin kotiin, hengähdin hieman ja sen jälkeen lähdin bussilla uimaan. Uidessa menikin elämäni pisin matka yhtäjaksoisesti pysähtymättä eli 250 metriä, kaiken kaikkiaan tein vedessä matkaa tänään puoli kilometriä. Tuntuu todella hyvältä huomata, että viime vuonna opeteltu taito ei ole mennyt hukkaan.

Uimahallin saunatiloissa tuli jälleen yksi ystäväni vastaan, hän oli menossa vasta uimaan ja kertoi saunassa lukeneensa jostain netissä olevasta lähteestä, että Yhdysvalloilta on vahingossa vuotanut julkisuuteen tieto, jonka mukaan ne olisivat menossa jälleen uudelle sotaretkelle. Päivämäärä olisi hieman ennen pääsiäistä yöaikaan ja kohdemaa olisi entinen Persia, nykyinen Iran. Kysymys, johon voi vastaus olla valitettavasti piankin nähtävissä. Toivotaan, että maailmalle ei lisää ole verilöylyä sodan muodossa tulossa.

Uimahallista lähdettyäni kävin nopeasti vielä kaupassa ja kävelin kotiin reilut kolme kilometriä. Nyt onkin sitten olo, että on liikkunut ristiin rastiin ja jalat on siitä johtuen aika kipeinä. Mielialani on kuitenkin hyvä.

Linkkejä:

Pysäyttäkää sota -verkosto

Helsingin sanomien maanantainen lehtijuttu: Iran varoitti Yhdysvaltoja hyökkäysaikeista