Maanantait ovat yleensä aika vaisuja päiviä minulle. Tänään olen töistä tultuani lähinnä laiskotellut, työpäivä oli sopivan kevyt tällä kertaa viikon aloittamiseen tai kyllähän töitäkin oli, mutta ilmeisen nopeaa päiväni meni, kun keskityin töiden tekoon.

Kohta luultavasti alan katsomaan amerikkalaista komediaa nimeltä ”Old school”. Varmalla englannilla se onkin saatu käännettyä suomeksi nimeen ”Jengi koossa”. Elokuvan laadusta en osaa sanoa mitään. Saa nähdä siten, tuleeko edes katsottua kokonaan.

Jossain vaiheessa alan nukkumaan ja avopuolisoni jää mitä ilmeisimmin hereille, koska hänen yksi suosikkisarjansa tulee jopa kahden jakson verran. Kyseessä on näet Dharma ja Greg, ensin on viime viikkoisen jakson toinen osa ja sitten ihan uusi jakso.

Yön virkuille on vielä luvassa huomisen puolella MTV3:lla klo 0:45-6:20 MTV3 Chat ja SubTv:llä klo 01:40-7:00 SubChat. Lieneeköhän noista ohjelmista kumpikaan nauhotettu lähetys? Se minua on usein noissa MTV:n maksullisissa chat-ohjelmissa mietityttänyt. Kesällä ne ovat varmaankin uusintoja, kun muutakaan ei juuri televisiosta silloin tule. Mitä mieltä olette?