Tänään oli tarkoitus lähteä reissuun, josta ei kuitenkaan tullut mitään. Matka tyssäsi lentsuisiin ihmisiin, mutta sellaista sattuu ja nyt ollaan sitten kotona.

Lähdin kuitenkin ostamaan lähes lähikaupastamme pakastepizzaa, josta tuo nimikin tulee. Kyseessä on näet saksalainen laatutuote, jonka ajattelin esitellä. Pizza on tehty Apolda -nimisessä saksalaiskaupungista, paikkakunta sijaitsee hieman yli sata kilometriä Leipzigista lounaaseen. Rasvaa ruoka sisälti 7%:a, tosin omalla kohdallani enemmän, kun lisäsin aurajuustoa itse.

Pakkaus on sellainen, jossa on kaksi 390 grammaa painavaa pizzaa. Tuoteseloste pakkauksessa sanoo ainesosiksi seuraavaa:

Vehnäjauho, pinaatti, tomaattimurska, vesi, edamjuusto, päsöroitu maito, suola hapate, juoksute, väri; betakeroteeni, mozzarellajuusto, kasviöljy, margariini, hiiva, suola, muunnettu perunatärkkelys, sakkaroosi, emulgointiaineet, vehnämallasjauho, valksoipuli, nostatusaineet, mausteet, mausteyrtit, hydrosoitu soijaproteiini, happo ja väri.

Jos et ole kokeillut aiemmin pizzassa pinaattia, suosittelen lämpimästi. Tuostakin 390 grammasta on pinaattia varsin merkittävä osa tuossa tuotteessa pizzaa.