691610.jpg
Mistä tämä kuva sitten tuli mieleeni?

Siihen on vastaus siinä, että katselin tänään Urheilukanavalta naisten superpesistä, jossa pelasi mustakeltavalkoisessa peliasussa Siilinjärven Pesis (ampiaisten värit) ja violettivalkoisissa Viinijärven Urheilijat. Ottelu oli todella värikäs ja vaihderikas, loppujen lopuksi kotijoukkue voitti ottelun jaksoin 2-1. Tilastopuoli ottelusta löytyy täältä, joka sisältää muun muassa neljä kunnaria. Suosittelen lämpimästi urheilun ystäville pesäpalloa ja etenkin naispesäpalloa. Monella paikkakunnalla Suomessa tähän onkin mahdollisuus ja jos ei ole tietoa, lisätietoa saa Suomen pesäpalloliitosta.

Tämän illan ottelun uusintalähetys tulee huomenna samaisella kanavalla klo 14:25. Jos tähän ei ehdi vielä mukaan, naispesistä on tarjolla lauantaina Ylen kakkoskanavalla Itä-Länsi -ottelun muodossa Kouvolasta klo 14:20 eli Itä-Länsi -tapahtuman järjestelyistä vastaa perinteikäs Kouvolan Pallonlyöjät. Tapahtuma on ehdottomasti suosittelujeni arvoinen kesätapahtuma. Kouvolastahan on lyhyt matka jatkaa muihin värikkäisiin kesätapahtumiin eri puolille Suomea pesisviikonlopun jälkeen. 

Ensi tiistaina naisten superpesis jatkuu televisiossa jälleen klo 18 alkaen, kun urheilukanavalta tulee Seinäjoen Petojussien ja Rauman Feran välinen ottelu, joka uusitaan vastaavasti viikon päästä keskiviikkona jo klo 11:55 alkaen. Muutenkin Urheilukanavalta tulee kerran viikossa pesismakasiini, joka on lajin ajankohtaisohjelma, joka tulee sopivasti ennen pohjanmaalla käytävää ottelua.