332368.jpg
Päivän ruoka:
Tonnikalamunakas, keitettyjä herneitä ja parsakaalta
(itse tein minulle ja avopuolisolleni)

Päivän aikana seuratut urheilulajit (teksti-tv:tä ei lasketa): ampumahiihto, suurpujottelu, yhdistetty sekä murtomaahiihto

Päivän henkilökohtainen liikunta: illalla kävelylenkki avopuolisoni kanssa

Päivän urheilunimi: Tuominen, kaukalopalloliigan ottelussa kohtasivat raumalainen UKP sekä Turun Pyrkivä. UKP:n joukkueessa pelaa kaksi Pasi Tuomista. Toinen teki illan ottelussa maalin ja toinen syötti, tosin eri maalin. Lisäksi joukkueessa juonii myös Tuomisen Juha, maalin tehnyt Pasi Tuominen sekä Juha Tuominen ottivat ottelussa myös kahden minuutin jäähyn. Ottelu päättyi Turussa UKP:n voittoon 14-9.

Päivän atk-ohjelmasuositus: FastStone Image Viewer

Päivän runoilijaesittely: Pentti Saaritsa

Päivän elämänohje: Älä tee sellaista, mikä alistaa toista ihmistä.

Päivän säätietoja Oulusta tällä hetkellä: Ulkona poutaa, pakkasta vajaat yksitoista astetta.

Päivän yksi roskapostin lähettäjä: Kendall Velasquez

Päivän lukijakysymys,
Mika V. Rovaniemeltä kysyy
-
Onko tukityöllistämisestä tänä päivänä hyötyä kenellekään enää, edes työnantajalle?

Vastaus: Kyllä siitä on mielestäni hyötyä etenkin työnantajalle. Työnantaja saa mielestäni halutessaan lyhyeen projektiin valitsemansa työntekijäehdokkaan ja lisäksi hänen ei tarvitse siitä juuri maksaa, eikä palkkakaan tule siten hääviksi. Tukityöllistetty voi sitä vastoin saada elämään sisältöä mm. paperisodan merkeissä, mutta hyvin toteutettuna tukityöllistetty saa myös elämäänsä palautettua odottamaansa mielenkiintoa sekä mahdollisesti hyötyä sosiaalisten verkostojen uudelleen luontiin ja ylläpitoon. Tukityöllistämisen sijaan mielestäni pitäisi kyetä luomaan yhteiskunnan avustuksella myös vakinaisia sekä ihmiselle iloa antavia työsuhteita. Pätkätöiden yleistyminen ei ole mielestäni hyvä kehitys.

Päivän nettivinkki:
nuoruuden ulkomaalaisjääkiekkoilijaidolini pelaajakortti
Eurohockey.netissä